Over STUDIO TEC

Total Energy Concept

Wat is onze visie?

Voor ons is iedere opdracht een nieuwe uitdaging. We werken steeds met een eenvoudig, maar weldoordacht concept zodat ieder project iets uniek en persoonlijk wordt. We willen een plaats ontwerpen voor kleine en grote emoties. Een plaats waar niet enkel wordt geleefd, maar ook beleefd. Een plaats waar een huis een thuis wordt.

Verder willen we u, als bouwheer, op een professionele manier bijstaan in uw keuze van bouwwijze, materialen, technieken, aannemers, … Tevens hebben we een ruime ervaring met houtskeletbouw, betonbouw, steelframe-bouw, laagenergiewoningen en BEN-woningen.

Bent u geïnteresseerd om ons uit te dagen voor uw bouwproject? Neem dan zeker contact met ons op voor een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want het is belangrijk dat architect en bouwheer op een zelfde lijn staan zodat er met een goed gevoel aan een eventuele samenwerking kan begonnen worden.

Nieuwbouw (woningen, praktijkwoningen, …) 48%
Renovatie (woningen, uitbreidingen, hernieuwbouw, optoppingen, …) 30,51%
Projectontwikkelingen (appartementen, woningprojecten, …) 8,37%
Utiliteitsbouw (industriehallen, winkels, paardenstallen, …) 5,93%
Varia (carport, tuinberging, poolhouse, zwembad, regularisatie, …) 6,78%

Wat doen we?

Studio TEC, gelegen te Houthalen, is een ruimdenkend architecten –en studiebureau met een zeer breed portfolio. We zijn actief in de particuliere woningbouw (nieuwbouw en renovatie), maar ook voor grotere woonprojecten (praktijkwoningen, kleine appartementen, projectontwikkeling, …) en utiliteitsbouw (industriehallen, winkels, paardenstallen, …) kan u bij ons terecht. Tevens helpen we met plezier de mensen met hun bouwaanvragen voor carports, bijgebouwen, zwembaden, poolhouse, … Al deze projecten gaan natuurlijk gepaard met de nodige aandacht voor esthetiek, belevingswaarde, budget en energiezuinigheid.